L I D E R T R A I L E R

15

Godina poslovanja
O nama

Lider Trailer doo

Lider Trailer doo je firma sa sedištem u Beogradu, ovlašćeni uvoznik i ekskluzivni zastupnik prikolica/ poluprikolica i rezervnih delova renomiranog Turskog proizvođača LIDER TRAILER TURKEY. Države za čija tržišta smo ovlašćeni uvoznici i distributeri brenda su Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina i Makedonija.

Čast nam je da u navedenim državama predstavimo brend i kompaniju Lider Trailer Turkey sa sedištem u Konya Turska, koja posluje od 1987 godine u savremenom postrojenju površine 39.000 m2.

Lider Trailer Turkey svoje prikolice i poluprikolice trenutno izvozi u Aziju, Afriku i Evropu a svojim proizvodima pokrivene su neke od vodećih zemalja na ova tri kontinenta kao što su Engleska, Francuska, Nemačka, Grčka, Bugarska, Kuvajt, UAE, Saudijska Arabija, Jordan, Irak, Sudan, Alžir, Tunis, Niger, Maroko, Libija.

Zahvaljujući našoj kompaniji kompletan proizvodni program Lider Trailera je od sad dostupan za tržišta Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine kao i Makedonije.

U koliko imate potrebu za nabavku ili prosirenje vaseg voznog parka Lider Trailer doo je prvi izbor , jer posedujemo najveci lager radnih prikolica i polu prikolica i garantujemo najbržu mogućnost isporuke vozila za zemlje Zapadnog Balkana.

 

Naša misija je da u budućnosti budemo još bliži kupcima, da u prodaji i postprodaji na dinamičan i inovativan način donosimo promene i da za naše kupce budemo pouzdan partner pre svega u brzoj isporuci prikolica i poluprikolica I uvek dostupnim rezervnim delovima. Uz pouzdanog partnera koji stoji iza nas slobodni smo da kažemo da će naša vizija da u narednim godinama pozicioniramo Lider Trailer prikolice i postanemo prepoznatljiv brend po pitanju sigurnosti, kvaliteta kao i dobre prodajne i servisne mreže.

Пусти видео запис
Video

Prezentacija

Novosti