L I D E R T R A I L E R

KIPER POLUPRIKOLICE HARDOX – KIPERKE – Pogled iz Prve Ruke“

Dragi kupci,

Danas vas vodimo sa nama u posetu kod jednog od kupaca i vlasnika nekoliko LIDER TRAILER KIPER KADA, da zavirite u svet gde se ukršataju ekstremni tereti i visokokvalitetne kiper poluprikolice.

Naša kompanija, Lider Trailer doo, kao ekskluzivni zastupnik za LIDER TRAILER TURKEY u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, nedavno je imala priliku da istraži jedno od najzahtevnijih radnih okruženja – kamenolom gde su naše prikolice KIPER HARDOX 2023 i KIPERKE imale glavnu ulogu.

KIPER HARDOX KADE za Ekstremne Terete

Prikolice LIDER KIPER HARDOX KADE su sin onim za izdržljivost u uslovima kada se zahteva maksimalna snaga. Izrađene su u modernom postrojenju kompanije Lider Trailer u Konyi, gde se više od tri decenije prave kiper poluprikolice namenjene za najsurovije radne zadatke . Zahvaljujući tom iskustvu slobodni smo da kažemo da su naše poluprikolice konstruisane za rad u ekstremnim uslovima a to dokazujemo posetom jednom od kamenoloma gde opravdavaju sve svoje tehničke karalteristike.

KIPER HARDOX KADE poseduje robustnu konstrukciju koja se sastoji iz tri dela, što je karakteristično za najbolje EU proizvođače. Takođe, pod je dodatno ojačan kako bi se nosio sa zahtevima utovara svih vrsta ekstremno teških tereta. Osim toga, prva podizna osovina dolazi u standardnoj opremi, što je prednost u odnosu na konkurentske modele koji ovu opciju dodatno naplaćuju.

KIPERKE

Ove poluprikolice nude dodatni prostor i fleksibilnost za prevoz tereta u najizazovnijim okruženjima. Njihova čvrsta konstrukcija i visoka nosivost čine ih neophodnim alatom u industriji teškog transporta.

SAF Osovine – Najnoviji Model za 2023. Godinu

Ključna komponenta koja čini KIPER prikolice toliko pouzdanim za ekstremne uslove rada su SAF osovine. Najnoviji model za 2023. godinu postavlja standarde u industriji, obezbeđujući vrhunske performanse i izdržljivost. SAF osovine čine KIPER prikolice idealnim izborom za teretna vozila koja se suočavaju sa izazovima teških terena i tereta.

Kamenolom – Ispitivanje Terena za KIPER HARDOX KADE i KIPERKE

Naša poseta kamenolomu bila je prava testna staza za KIPER prikolice i KIPERKE. U ovom okruženju, gde se ekstremni tereti svakodnevno prevoze, KIPER HARDOX KADE i KIPERKE su pokazale svoju vrhunsku izdržljivost i pouzdanost. Njihova sposobnost da se nose sa zahtevima ovakvih uslova rada ostavila je dubok utisak na sve prisutne.

Zaključak

Prikolice LIDER KIPER HARDOX KADE 2023 i LIDER TRAILER KIPERKE čine savršenu kombinaciju za prevoz tereta u ekstremnim uslovima.

Lider Trailer doo je ponosan da predstavlja ovaj vrhunski proizvod na tržištima Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Sa kvalitetnom izradom, SAF osovinama i neuporedivom izdržljivošću, KIPER prikolice i KIPERKE su vaš pouzdan partner u transportu teških tereta.

Da biste saznali više o KIPER prikolicama i KIPERKAMA ili razmotrili nabavku ovih izvanrednih proizvoda, slobodno nas kontaktirajte. Naša misija je da vam pružimo najbolja rešenja za vaše poslovne potrebe, uz fokus na kvalitet i izdržljivost.

NAŠ TIM JE TU DA VAM PREDSTAVI SVE PREDNOSTI KUPOVINA KIPERKI NA LIZING, KREDIT ILI PUTEM SUBVENCIJA!

 

Post a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *