L I D E R T R A I L E R

U Nemačkoj u Minhenu u periodu od 24.10 do 30.10 se održala jedna od najvećih manifestacija iz oblasti građevine. U pitanju je Bauma sajam koji je ove godine na preko 600,000 m2 okupio više od 3500 izlagača i više od pola miliona posetioca.

Čast da posetiocima predstavi svoje proizvode i tehnološka dostignuća imala je i naša kompanija Lider Trailer koja je ovu priliku iskoristila i da tržištu predstavi našu novu ćerka kompaniju Lider Trailer GMBH pa će naša vozila od sad biti dostupna I za tržište Zapadne Evrope.

Najviše interesovanja posetioci su pokazali za naše već dobro poznate niskonoseće poluprikolice koje dolaze sa SAF osovinama ali i mogućnošću isporuke poluprikolica sa našim fabričkim osovinama proizvedenim u našoj fabrici u Konji Turska, kao i najnoviji model kiper prikolice sa čeličnom kiper kadom.

Najnoviji model HARDOX KADE dolazi sa sada već standardnim komponentama evropskih proizvođača kao što su: WABCO, KNOR, ASPOCK, HELLA, hidraulika HIDROMAS HYVA I BINOTO kao i premium brend pneumaticima PIRELI.

Takođe većina posetilaca na našem štandu kao i kolega izlagača bila je više nego iznenađena sa visokim standardom izrade i specifikacijama po evropskoj normi kao i materijalima i tehnologijom izrade, što našu kompaniju svrstava u jednu od tri najbolja izvoznika poluprikolica i prikolica iz Turske.

Naš najnoviji model kiperke odnosno kiper poluprikolice u standardnoj opremi nudi ono što se kod većine drugih proizvođača smatra kao dodatna oprema za koju morate da doplatite.

Tako u osnovnoj verziji kiper poluprikolice od 30 m3 koja je teška samo 6700 kg dobijate kao standardnu opremu:

– Terasu(stajni deo za operatora)

– Ceradu

– Ral boju po izboru kupca što je veoma bitno ukoliko imate standardizovan izgled voznog parka

– Šuta odnosno kačket

Pored kvaliteta i garancije koju dajemo na šasiju posetioca Bauma sajme je iznenadio i naš brzi rok isporuke vozila od fabrike do našeg prodajnog placa u Ugrinovcima.

 

I za kraj ono najbitnije kompanija LIDER TRAILER DOO je odlučila da za vreme trajanja sajma Bauma  kupcima ponudi poluprikolice po akcijskim cenama isključivo na model KIPER KADA POLUPRIKOLICA I NISKONOSEĆE / LABUDICE.

 

Vaš LIDER TRAILER DOO

Post a Comment

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *